top of page

Visie

Als ik een compliment

van een

collega krijg!

En ik, als ik mijn klant

op nieuwe ideeën

heb gebracht!

Ik vooral als ik de

vrijheid op mijn werk ervaar om de dingen te doen

zoals ik ze wil doen!

Dit zijn drie antwoorden die je mogelijk kan ontvangen als je eens op je werk navraagt wat een collega ècht gelukkig maakt.

 

Geloof jij dat een gelukkige medewerker zorgt voor meer gelukkige medewerkers? En dat gelukkiger medewerkers zorgen voor gelukkiger klanten? En dat gelukkiger klanten, weer zorgen voor een gelukkiger en dus duurzamer bedrijf?

 

Wij, Arian en Debby, geloven niet alleen in deze happiness economy, we leven er ook naar!

 

Samen met klanten gaan we op reis met ‘Destination unknown’. Een reis die bol staat van zelfonderzoek: weten wie je bent, wat je talenten en dromen zijn, wat jouw favoriete werkomgeving is en hoe je zelf aan het werk-stuur blijft.

 

Een reis die bol staat van ambitie. De ambitie om deel uit te maken van een groter geheel en samen met anderen een beweging op gang te brengen.

 

Deze reis leg je af via onverwachte locaties, vernieuwende ideeën en inspirerende mensen en helpt je met een andere blik te kijken naar jezelf, je collega en je organisatie.

 

Hebben wij iets in je wakker gemaakt? Dan is niet meer de vraag òf maar wanneer je weer een dansje op de werkvloer maakt!

bottom of page