top of page

Programma

The Happy Workers werkt graag samen met u aan een op maat gesneden programma dat aansluit op uw wensen, voldoet aan uw kwaliteitseisen en ervoor zorgt dat uw resultaten behaald worden.

 

Hieronder een voorbeeld van een zesdaags programma voor één van onze klanten, het UWV. Dit programma is tot stand gekomen middels een bottom-up traject samen met medewerkers, managers en het eigen loopbaancentrum:

Dag 1: Waar sta ik? We beginnen met een tweedaags programma in een bosrijke omgeving. Gedurende deze twee aaneengesloten dagen besteden we aandacht aan een uitgebreide kennismaking in de groep, jouw persoonlijke talent en krijg je inzicht in waar je staat in je loopbaan. 

Dag 2: Waar word ik blij van? Na een heerlijke nacht in het hotel en een stevig ontbijt komt de schrijver van het boek ‘Gelukkig Werken’ ons vertellen wat dat nou eigenlijk inhoudt en hoe je er voor kan zorgen dat ook jij werk doet waar je gelukkig van wordt.

Dag 3: Waar droom ik van? Deze dag staat in het teken van helder krijgen waar jij van droomt. Stel dat alles kan, er geen belemmeringen zijn zoals geld, gezondheid etc. wat zou jij dan morgen doen? Deze dag biedt jou inzicht in welke vervolgstappen jij graag wilt zetten.

Dag 4: Waar wil ik meer van weten? Hoe ziet die arbeidsmarkt er uit? Wat wil jij er van weten? En hoe kom je aan die informatie? We laten ons inspireren door een expert en vervolgens gaan we met elkaar op onderzoek uit.

Dag 5: Waar onderscheid ik mij mee? Het kennen van je eigen aanbod is essentieel om de juiste keuzes in jouw loopbaan te kunnen maken. Met elkaar werken we aan een heldere omschrijving van jouw pitch. Denk aan talenten, kwaliteiten, waarden en dromen. 

Dag 6: Waar ga ik voor? Deze dag komt alles bij elkaar, wat je kan, wat je wil en heb je onderzocht waar jouw mogelijkheden liggen. Samen met netwerkgasten sluiten we het programma af en proosten we op een volgende stap in jouw loopbaan. 

bottom of page